Als man bij de huisarts

Erectiestoornissen (‘impotentie’)

Wanneer het krijgen van een erectie niet meer vanzelf gaat, kan dit voor veel onzekerheid en onrust zorgen. Ook binnen een relatie kan dit voor spanning zorgen. Uw huisarts kan u advies geven over hoe u hiermee om kan gaan en hij kan zo nodig enkele onderzoeken doen. Er zijn immers verschillende oorzaken die aanleiding kunnen geven tot erectiestoornissen.

Plasproblemen

Een plasprobleem kan vele oorzaken hebben. Maar veel mannen zijn bang dat dit door prostaatkanker komt. Dit is niet noodzakelijk het geval. Bespreek daarom het probleem met uw huisarts zodat jullie samen de geschikte behandeling kunnen vinden.

Prostaatkanker

Naarmate een man ouder wordt neemt de prostaat toe in volume. Dit kan o.a. plasproblemen geven. Soms echter ontstaan er kwaadaardige cellen die voor prostaatkanker kunnen zorgen. Het bepalen van het PSA (Prostaat Specifiek Antigen) in uw bloed kan een indicatie geven voor de kans dat er sprake is van prostaatkanker. De test is echter niet zaligmakend (meer informatie vindt u hier). Spreek met uw huisarts over de voor- en nadelen van de test.

Seksueel Overdraagbare Aandoeningen (SOA’s)

Branderig gevoel bij het plassen of afwijkingen t.h.v de penis of anus kunnen de eerste tekens zijn van een SOA. Vanwege de mogelijke verwikkelingen is het van belang dat u deze problemen bespreekt met uw huisarts. Wanneer SOA’s op tijd worden gediagnosticeerd kan een goede behandeling de SOA genezen of de gevolgen ervan beperken. Preventie van SOA’s blijft zeer belangrijk voor uzelf, maar ook voor uw partner (bijv. het gebruik van een condoom).

U kunt online uw afspraak vastleggen. Zorg ervoor dat u steeds op tijd op de praktijk bent om vertraging voor andere patiënten te voorkomen.

maak uw afspraak

Er is iedere dag vrije raadpleging. Ook is het mogelijk om op afspraak te komen.
Dit kan online of telefonisch worden vastgelegd.

bekijk de openingsuren

De praktijk is gelegen in de Eikelstraat nr. 49A. Er is parkeergelegenheid in de omgeving.
 

toon ligging